Yhdistys

Maanmittari-, arkkitehti- ja rakennusinsinöörikillan yhteenliittymä MAIK perustettiin jo vuonna 1968 toimimaan kyseisten kiltojen opiskelijoiden yhteistyöelimenä Yhdyskuntasuunnittelun laitoksella. Laitos oli hallinnollisesti Arkkitehtiosaston alainen ja niinpä sieltä saattoi valmistua ainoastaan Arkkitehtiosastolla pääainettaan opiskelevat. Käytännössä MAIK:n avulla pyrittiin lähentämään yhdyskuntasuunnittelusta kiinnostuneita eri osastojen opiskelijoita ja levittämään alan informaatiota.

Nykyään MAIK ry:n toiminta on alkuvuosia enemmän vapaa-ajan toimintaan ja hauskanpitoon painottuvaa. MAIK ry:n hallitus on yhdeksänhenkinen, ja siinä on kolme jäsentä kustakin jäsenkillasta. Puheenjohtajuus on kiertävä niin, että jokaisesta killasta toimii puheenjohtaja joka kolmantena vuonna.

Yhteydenotto

Mikäli haluat olla yhteydessä MAIK ry:hyn, tavoitat koko hallituksen sähköpostitse osoitteesta maik-hallitus(at)list.ayy.fi. Vaihtoehtoisesti voit lähestyä hallitusta yhteydenottolomakkeella, jonka kautta myöskin anonyymin palautteen antaminen on mahdollista.

Hallitus 2022

Kasper Luoma – puheenjohtaja
Otto Näsman – varapuheenjohtaja / sihteeri
Joonatan Seppänen – rahastonhoitaja
Julie Kurumaa – hallituksen jäsen
Aaro Lustman – hallituksen jäsen
Pyry Matikainen – hallituksen jäsen
Saana Neulasalmi – hallituksen jäsen
Aino Silvennoinen – hallituksen jäsen
Alina Suvanto – hallituksen jäsen

Vanhat hallitukset löydät täältä.

Vastaa