Tapahtumat

MAIKin toiminta pohjautuu vahvasti kolmeen päätapahtumaan: varaslähtöön, sitseihin ja risteilyyn.

Varaslähtö

Varaslähtö on ennen lukuvuoden alkua, erityisesti uusille opiskelijoille järjestettävä viikonlopputapahtuma, jossa pääset tutustumaan muihin opiskelijoihin jo ennen koulun alkua.

Varaslähtö vuonna 2018

Sitsit

Sitsit ovat pohjoismainen akateeminen pöytäjuhla, jossa pidetään hauskaa komen ruokalajin illallisen, juomien ja laulujen merkeissä. Pukukoodi voi olla mitä vain tummasta puvusta haalareihin tai naamiaisasuun. Sitsit voivat olla huiman riehakkaat tai hillityn arvokkaat, mutta aina rennolla mielellä ja pilke silmäkulmassa. Teekkarisitseillä laulua johtavat lukkarit, joiden tehtävä on huolehtia siitä, että kaikki viihtyvät ja kaikilla on hauskaa.

MAIK-sitseillä meininki on jo pitkään ollut sitä parhainta tasoa. Ja onkos se mikään ihme, kun sitsaamassa on kolme huippua kiltaa saman katon alla! Vuosien varrella teemana on ollut niin merirosvot, antiikin Kreikka kuin punaisten lyhtyjen Tylypahkakin.

MAIK-sitsejä vietetään perinteisesti syksyisin. Vuonna 2015 MAIKilaiset istuvat Servin Mökin herkkuja notkuvien pöytien ääreen 22.11, joten merkkaa päivä kalenteriisi jo nyt!

 

Sitsit vuonna 2015

Risteily

Keväisin MAIK-järjestää jäsenilleen risteilyn Itämeren aalloilla. Laivalla on nähty jos jonkinmoista ohjelmaa, joten mikäli Silja Linen hyttikäytävät eivät vielä syksyn risteilyjen aikana tule tutuiksi (ja vaikka tulisivatkin), kannattaa itseään ja kanssatovereita viihdyttää keväisellä purjehduksella. MAIK-risteilyhän on tunnetusti myös Wappukauden avaus. Miksi siis tyytyä tuskallisen hitaaseen wapun odotukseen, kun siihen voi ottaa räjähtävän lähtölaukauksen!

Kandiuudistuksen myötä myös rakentajahenkiset Koneinsinöörikiltalaiset ovat risteilleet MAIKilaisten kanssa.

Vastaa